Cerere de ofertă pentru realizarea unui teren multisport în orașul Buhuși, județul Bacău

Publicat pe 06.05.2019

Fundația Terre des hommes România solicită, în cadrul proiectului „Suport pentru infrastructura socială, de sănătate și educație în județul Bacău”, implementat  în județul Bacău, oferte de preț pentru realizarea unui teren multisport la Școala Gimnazială Nr. 2 din orașul Buhuși.

Fundația Terre des hommes va achiziționa următoarele produse, servicii și lucrări:

  1. Lucrări de realizare suport din beton pentru suprafața de joc
  2. Suprafața de joc multisport, inclusiv montaj

Caracteristicile tehnice:

  • Dimensiunea terenului este de 875,5 metri pătrați;
  • Pentru realizarea infrastructurii de beton va fi utilizat beton de ciment tip B 250;
  • Gazonul, în suprafață de 875,5 mp va fi potrivit pentru desfășurarea a mai multor activități sportive (gazon multisport);
  • Terenul va fi dotat cu porți pentru fotbal/handbal, coșuri de baschet și va avea marcajele aferente;
  • Ofertantul va preciza perioada de garanție oferită.

Caracteristicile tehnice sunt detaliate în devizul de lucrări și fișa tehnică a gazonului din documentele anexate.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este de 5 zile lucrătoare de la data publicării anunțului.
Ofertele, semnate și ștampilate, vor fi trimise la adresele de email alina.prodan@tdh.ro, mara.matei@tdh.ro sau prin poștă, în original, la adresa Strada Ion Ionescu de la Brad, nr. 13, 600183, Bacău, România.

Despre proiectul „Suport pentru infrastructura socială, de sănătate și educație în județul Bacău”

Scopul proiectului este sprijinirea serviciilor sociale, de sănătate și educație prin implementarea de investiții în infrastructura din 37 de localități (comune și orașe) din județul Bacău, atât în construcții, cât și în dotări cu un impact semnificativ asupra calității vieții copiilor.

În prezent, proiectul se află în a doua etapă, cea de derulare a investițiilor în infrastructură. În prima etapă a proiectului, au fost evaluate nevoile de investiții în infrastructură, în beneficiul copiilor, în fiecare dintre comunitățile vizate. Acest proces a presupus realizarea, în perioada iulie – decembrie 2017, a unor serii de întâlniri cu autoritățile locale, grupuri de copii, profesori și părinți, precum și cu alți actori din fiecare dintre cele 37 de comunități (ONG-uri, preoți, cetățeni etc). La finalul întâlnirilor a fost organizată o nouă întâlnire cu reprezentanții comunităților locale împreună cu care au fost decise investițiile cele mai relevante pentru comunitățile lor. Decizia finală a fost luată în acord cu nevoile și așteptările copiilor și în funcție de nevoile comune evidențiate în urma întâlnirilor avute cu grupurile menționate mai sus.

Fundatia Terre des hommes Elvetia