Servicii de comunicare și PR pentru evenimentul final al proiectului zefiR

In perioada 2013 – 2019, Terre des hommes România a fost liderul unui consortiu format din 8 organizatii neguvernamentale care au implementat impreuna proiectul zefiR (http://www.zefirincomunitate.ro/).

Pe 27 martie 2019 ne propunem sa organizam evenimentul final pentru acest proiect, eveniment care sa beneficieze si de o buna acoperire media.

In acest scop ne propunem sa subcontractam serviciul de comunicare si PR catre o agentie.

Serviciile de comunicare:

–          Invitatii trimise catre cel putin 5 jurnalisti (social, educatie) + follow up in asa fel incat evenimentul sa fie acoperit si in mass media (inclusiv o stire la o televiziune nationala).

–            Realizarea unui comunicat de presa si transmiterea acestuia catre 10 institutii de presa + follow-up.

–          Design si productie a 100 de brosuri pentru prezentarea proiectului (A5, 28 pagini).

–          Productia a 100 de pungi de panza, 100 mape, 100 de ecusoane.

–          Servicii foto, video, comunicare pe social media- la eveniment.

–          Organizarea unei campanii online de comunicare online (Facebook, Youtube) pentru promovarea proiectului zefiR, campanie care sa ajunga la cel putin 5.000 de persoane din toata tara (care sa interactioneze cu continutul) si care sa dureze o saptamana. 

Precizam ca proiectul are deja logo, iar materialele de comunicare trebuie sa respecte un manual de vizibilitate: http://romainclusionfund.ro.

Trimiteți până pe 7 martie ora 12:00 la adresa tincuta.apateanu@tdh.ch un buget cat mai detaliat, inclusiv fee-ul agentiei pentru serviciile de mai sus.

Fundatia Terre des hommes Elvetia