Terre des hommes România caută cercetător

Terre des hommes România are nevoie de un cercetător care  va contribui la realizarea unei cercetări colaborative regionale cu privire la violența împotriva copiilor în școli (România).

Cercetarea se realizează în cadrul proiectului Child Protection Hub for South East Europe, care este o inițiativă regională ce își propune să ofere oportunități de networking și învățare pentru specialiștii în protecția copilului din regiune. 

 Cercetarea dorește să măsoare normele sociale și de gen care influențează violența (de gen) în școli, precum și potențialul rol al copiilor în combaterea acestor norme. Pentru realizarea cercetării regionale, ChildHub caută cercetători profesioniști la nivel național care să realizeze cercetări în propriile țări pe baza unei metodologii armonizate. Vor fi contractați cercetători în Albania, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Croația, Kosovo, Moldova, România și Serbia.

Principalele responsabilități ale cercetătorului (România):

  • Participarea la un workshop regional cu toți cercetătorii din țările mai sus menționate pentru discutarea și stabilirea metodologiei de lucru
  • Realizarea unei cercetări la nivel de țară (România) pe baza metodologiei stabilite de comun acord, cel mai probabil constând în documentare și interviuri cu respondenți cheie din rândul copiilor, părinților și profesioniștilor/ profesorilor
  • Redactarea unui raport național de cercetare în limba engleză

Profil

Nivel de engleza avansat (proficiency) -scris si vorbit

Cunoastere solida a metodologiilor de cercetare

Experienta in cercetarea in domeniul protectiei copilului

Abilitatea de a lucra cu o echipa internationala de cercetatori

Mai multe informații și Termenii de Referință găsiți la linkul acesta

Pentru a candida, trimiteti, va rugam, catre Terre des hommes Romania (email iuliana.mihordea@tdh.ch ) urmatoarele informatii pana pe data de 19 august:

CV

Referinte

propunere de tarif/zi

Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru interviu.

 

Fundatia Terre des hommes Elvetia