Două premii I pentru eleve din cadrul proiectului NOROC

premiante noroc

Andra Stegaru și Elena Nicoară, eleve ale Școlii Orbeni Scurta din județul Bacău, au cucerit inimile juriului și au obținut premiul întâi în cadrul concursului local “Culoare și suflet de copil”. Sub îndrumarea dedicată a Prof. Înv. Gălățanu Gabriela, cele două eleve au fost extrem de creative si au dat viață unor povești captivante și emoționante. Lucrările premiate au fost realizate în cadrul concursului de scriere creativă pentru copii și mentori concursului de scriere creativă pentru copii și mentori și nu sunt doar o recunoaștere a eforturilor lor, ci si o amintire de neprețuit în călătoria lor literară.

Fragment din textul scris de Andra Stegaru – Peripețiile unui copil pe tărâmul copilăriei 

„…Acum, când mă uit înapoi la acea zi, mă simt norocoasă că am întâlnit oameni buni și că am reușit să găsesc ajutor. Această experiență m-a învățat că trebuie să fiu atentă și să am grijă de mine în tot timpul. Dar, mai presus de toate, am învățat că întotdeauna pot cere ajutor și că niciodată nu sunt singură.”

Fragment din textul scris de Elena Nicoară – Copilărie 

„… amândouă ne-am făcut promisiunea că ne vom vedea în fiecare săptămâna și nu ne vom abandona prietenia. Ne-am ținut de promisiune și ne vedeam în fiecare săptămâna, când ea venea la bunicii ei din sat sau când mergeam eu la ea. Prietenia noastră a rezistat! Ne împărtășeam experiențele, ce făcea fiecare la școală și aflam lucruri noi una de la cealaltă. Vom rămâne prietene mereu! Copilăria îți poate aduce prietenii pe viață, dacă știi să ai grijă de ele!”